sep 30

Tomatsause

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 3 dåser flåede tomater
  • Salt
  • Sukker
  • Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde:

Hak løgene fint. Løgene steges til de bliver gyldne. Tilsæt 3 dåser hakkede tomater, salt og sukker. Lad det simre i godt og væld en times tid.

 

Kødboller

Ingredienser:

  • 250 gram kalvekød
  • 250 gram svinekød
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 1 håndful rasp
  • 1,5 håndfuld persille
  • 3 hvidløg
  • 3 spsk. parmesan
  • Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde:

Bland kødet sammen med olivenolie og salt. Tilsæt æg for at samle kødet til en masse. Tilsæt rasp, persille, hvidløg og parmesanen til kødet og bland det godt. Kødbollerne skal formes sådan, at man kan have en kødbolle og noget pasta på gaflen på samme tid. Drys lidt mel over dem, så de ikke klistrer sig til hinanden. Steg kødbollerne, som du steger frikadeller. Når kødbollerne er færdige, overfører du dem til tomatsaucen.

Server med spaghetti og revet parmesan til.

 

Leave a Reply

preload preload preload