sep 30

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 20 g smør
  • 2 spsk. karry
  • 1 løg, fint hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåser flåede hakkede tomater
  • 1 terning hønsebouillon
  • Saften fra 1 dåse ferskner
  • ½ l piskefløde
  • Ferskner fra 1 dåse, skåret i terninger
  • Rejer/hummerhaler/krebsehaler, 1-2 bøtter eller 1-2 poser frosne
  • Klippet dild til pynt

Fremgangsmåde:

Svits karryen et øjeblik i smørret. Kom løgene i og rør et par minutter. Tilsæt de flåede tomater, ferskensaft og bouillonterningen. Lad det koge i 10 minutter. Kom fløden i og kog igen 5-10 minutter. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber. Kom ferskner og rejer/hummerhaler/krebsehaler i og lad dem lige blive varmet igennem i suppen (koger de for længe, bliver de seje og kedelige).

Pynt selv med friskklippet dild og giv lune flutes til.

Leave a Reply

preload preload preload