sep 30

Ingredienser:

  • 1600 g kyllingebryst
  • Kryddermarinade
    • 6 dl yoghurt naturel
    • 5 dl tomatpure
    • 4 fed hvidløg
    • 2 spsk. citronsaft
    • 1 tsk. salt
    • 1 tsk. chili pulver
    • 1 tsk. garam masala
    • 1 tsk. gurkemeje
    • 1 tsk. spidskommen
    • 2 tsk. knust korriander
    • 2 kardemommefrø, let knust
  • 80 g smør
  • 3 spsk. vegetabilsk olie
  • 1/4 l piskefløde
  • Frisk koriander, let hakket til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Skær kyllingebryst i mindre stykker ca. 1×2 cm
  2. Bland ingredienser til kryddermarinaden i en stor skål
  3. Bland kylling i kryddermarinaden og lad stå mindst 30 mingerne flere timer
  4. Smelt smør i en gryde og tilsæt olie
  5. Tilsæt kylling med marinade og lad det simre i 20-25 min
  6. Tilsæt piskefløde
  7. Server med ris, Naan og frisk koriander

 

Leave a Reply

preload preload preload