sep 30
Ingredienser:
- 1600 g kyllingebryst
- Kryddermarinade
- 6 dl yoghurt naturel
- 5 dl tomatpure
- 4 fed hvidløg
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. chili pulver
- 1 tsk. garam masala
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tsk. knust korriander
- 2 kardemommefrø, let knust
- 80 g smør
- 3 spsk. vegetabilsk olie
- 1/4 l piskefløde
- Frisk koriander, let hakket til pynt
Fremgangsmåde:
- Skær kyllingebryst i mindre stykker ca. 1×2 cm
- Bland ingredienser til kryddermarinaden i en stor skål
- Bland kylling i kryddermarinaden og lad stå mindst 30 mingerne flere timer
- Smelt smør i en gryde og tilsæt olie
- Tilsæt kylling med marinade og lad det simre i 20-25 min
- Tilsæt piskefløde
- Server med ris, Naan og frisk koriander