apr 01

Til 4 personer.
Ingredienser:
2 dl finthakket løg
40 g smør/margarine
Ca. 500 g hakket oksekød
Ca. 2 tsk karry
Salt
Peper
1 peperfrugt
Ca. 4 spsk rasp
3 æg
0,5 kg champignon
1 dl mælk
4 laurbærblade

Fremgangsmåde:
Svits de finthakket løg i fedtstoffet til løgene er klare. Tilsæt det hakkede kød og rør til kødet har delt sig. Tilsæt karry, salt og peper og lad karryen svitse lidt med. Tilsæt grofthakket champignon og peperfrugt skåret i små terninger samt rasp. Bland det hele godt. Hæld blandingen i et velsmurt ildfast fad. Pisk æg og mælk sammen og hæld ægemassen over kødet. Stik lidt med en gaffel så ægemassen fordeler sig ned. Stik laurbærblade i retten. Sæt fadet i vandbad i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. til ægemassen er stiv.

Leave a Reply

preload preload preload